Wedding Photographer

Assalam,

Sajer nak tekan keyboard petang ni.

Hanya nak bagitahu, aku adalah seorang “Wedding Photographer”. Tapi partime jela. Bukan fulltime. InshaAllah kalau ada rezeki, boleh la aku buat fulltime, then masa tu nanti dah bebas nak travel kemana aje kalau dapat lebih lagi rezeki.

Yahooo! #berangan

So, dijemput semua blogger singgah page saya

Julfy Photography

Singgah je, kalau taknak LIKE pun takpe 😀 hahaha!

Ni nak share sikit, hasil fotografi yang pernah aku #shoot.

Sekarang aku ada buat promo, harga serendah……. er, mana boleh kasi tahu! Nak tahu, visit page saya ek.

Terima kasih! 😉

Ok bai,
AkuSeorangTraveler

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *