TOMBIRUO: PENUNGGU RIMBA

Semalam aku gi tengok citer ni.. Memang terbaik. Walaupun aku tak pernah baca novel Timboruo dari Ramlee Awang Murshid (RAM) ni, tetap aku nak bagi 5 bintang.

Aku malas nak ulas panjang-panjang. Cuma aku nak bagitau, WAJIB tonton ok! Kalau filem ni berjaya cecah filem box office, then ada lagi lepas tu sambungan filem Semangat Hutan, sure aku akan tengok lagi!
Syabas pada semua krew, RAM dan semua barisan pelakon. MANTAP!
ASTraveler 2017

Leave a Comment