The New McD Fish & Fries

Salam hi!
Harini aku nak share menu baru dari McDonald`s Malaysia.

Actualy secara tak sengaja aku tau menu terbaru ni, sebab nampak terpampang dekat board kaunter, Fish & Fries. Eh, baru ni kena try :p

Pada asalnya, nak try aiskrim terbaru. Tapi terbeli Fish & Fries.

Nampak macam menarik!

Tapi harga dia boleh tahan mahal. 1pc Fish & Fries RM12.95, kalau 2pc RM17.95. Aku try yg 2pc sebab share dengan kawan. 
Meh close up!
Sos tar tar,
Sos tartar kecik gila & sikit hahaha

Jom tengok macamane dalam dia :p

Tadaaaaa!
Macam pisang goreng pun ade :p
Setiap gigitan, ouchh memang sedap. Tapi…. tapi kan, mahal gila. Tak puas la makan semalam hahhaa..
1 set Regular RM18+ inc GST. Kalau set Large, mahal lagi sikit. Tapi cuma dia kasi set air je yang besar. Fries dia kecik dan sikit. 🙁 
Seriously, tak kenyang.
Apepun sedap. So korang try la. McD kata set ni limited time only. 
Adios,
ASTraveler 2017

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *