The China-Malaysia Friendship Garden, Putrajaya

Assalam,

Semalam ada 2 sesi #photoshoot. Jam 10 pagi, shoot sepasang pengantin. Then lepas habis tu, ada sesi shoot kengkawan,

“Friendship Photoshoot”, kata mereka.

Mula-mula, set tempat dekat depan Kompleks Mahkamah, Putrajaya. Sampai-sampai tengok kat situ dah ada event. So tak boleh kacau tempat tu,

jalan ditutup!

Then, kawan bagi idea suruh pegi “Taman China” ni. Nama official dia tak tahu!

Last-last, decide pegi shoot kat situ.

Sampai kat tempat tu, lain dah rupanya sebab banyak benda dah dorg buat. Cantik-cantik. Last shoot, hujung tahun lepas, cuma ada tempat macam China tu je. Yang lain-lain masih takde. So sekarang, dah luas. Cantik!

Ni ada sikit gambar yang aku shoot semalam dekat taman ni. Dah sampai taman tu semalam, baru tau Official Name dia “China-Malaysia Friendship Garden”

haha Selama ni panggil taman China je.

Cantik tau! Buat masa sekarang ni free lah. Nanti lau dah ramai tahu, mesti masuk kena bayar! haha errrr :p

Kalau rasa nak pegi bersantai kat sini, korang boleh #waze atau #googlemap sini;

China-Malaysia Friendship Garden atau Anjung Floria, Precinct 4, Putrajaya

atau boleh contact person kat bawah ni, kotla nak buat #wedding atau apa-apa event dalam taman hihi šŸ˜€

Contact:
General line +603 8887 7137 

Mr. Ariff Yunus 

Phone:
+6016-208 2042



Opss, jangan lupa berselfie lepas #shoot šŸ˜€ tadaaaaaaa,

Tq semua yang terlibat šŸ˜› 
P/S: Yang paling depan ni bukan saya! Dia cikgu HHH šŸ˜€


OK Bai,

AkuSeorangTraveler

Leave a Comment