Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Salam hi semua!

Dah lama rasanya tak buat GA. So kali ni aku nak open lagi GA untuk semua blogger yang sudi singgah..Nak memeriahkan lagi blog aku yang agak sunyi sepi sebab jarang update, sejak akhir-akhir ni… huhu

GA aku simple jer yer..

Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb saya. Klik button dibawah ni,
 
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk “Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler”

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.

6. Repost entri ini dan tinggalkan url post anda di ruangan komen kat bawah ni.

Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, Topup RM5 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang
2x Pemenang, Hadiah saguhati

Tarikh tutup: 20 November 2017

Good luck semua!

P/S: Yang mana sy dapat follow dekat fb, saya follow! 🙂 Then yang mana yang sy tak invite, pun boleh join, sangat di alu-alu kan 😀

ASTraveler 2017

Senarai peserta;

1. #JMBELOG
2. Mrs Velentine
3. At-Tarmizi
4. Shahida Dzulkafli
5. Zafirah Nazri
6. Nisha
7. farhanna jafri
8. Princess Serra
9. mizi jusoh
10. thezofiroh
11. Shahida Halim
12. Hazrina Halim
13. CikLa Shahril
14. syuhada salleh
15. Abam Kie
16. Nona Qiyah
17. Kin Naz
18. Puan Wawa
19. Nieyl
20. Hani Fadhlina Abdul Rahman
21. Kak Yong
22. âœ¿Cik Cappuccino Latte ✿
23. Aideal Fitri
24. Cik Ash
25. Umie Balqis Batrisyia
26. Aiman Salleh
27. Husna Izzati
28. Rodiah Amir
29. Mrs. A
30. Mia Liana
31. tarmizi
32. Syazwani Zunidan
33. nhanah huze
34. Noor Akma
35. Syah BaNu
36. Shafyqah Azry
37. NURUL AQIDAH AZAHAR
38. AL Official
39. Nuraini Munira J.
40. Adda Comel
41. galaksi viral
42. Izni Syafiqah
43. Fifi Fizah
44. Sheila Adziz
45. Amer Ridzuan
46. ombak bergigi
47. Izni Syafiqah
48. farhanah ezzaty
49. Siti Nurfauzani
50. kkai jongin
51. Miss Mulan
52. Anina Shyqin
53. Atiqah Hanapi
54. Liez Deariescouple
55. sayidah napisah
56. Efa Othman
57. Cikgu Iza
58. Salatul Zarida
59. Raydahpunye
60. Cik Tie
61. Cik Manggis
62. Faiq Najmi
63. Asyiqin
64. S.K.
65. Azieta Adam
66. Noor Najwa
67. Nur Musfirah
68. ayunie ramli
69. Iza Fiza
70. Malas letak
71. Cuya

Harini last open untuk join, inshaAllah esok resultnya ya! Terima kasih pada semua yang sudi join 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *