Spicy Chicken McDeluxe Hot & Kickin’ Chicken

Salam pagi!

#MondayBlues >_<

Hope mood harini ok sampai ke petang :p

Pagi ni rasa tak sabar nak review, bagitau korang yang burger terbaru dari McD ni sedap haha!

Spicy Chicken McDeluxe Hot & Kickin’ Chicken

#YangTerhangat katanya..

Semalam try.

Bagi aku yang kuat makan pedas ni, memang terasa la dia punya pedas. Tapi takdela pedas giler. Errr, tapi yang mana memang tak tahan pedas tu, akan kata pedas giler la kot! haha Daging ayam dia pun tebal.

Harga:

Set biasa RM12.70
Set Double RM18+ Woo agak mahal, set burger double dia..

So aku pilih set biasa jer bukan double…

Close up sikit,

Kotak yang penuh dengan gambar cili :p 
Yang terhangat katanya..

Tadaaaa,

Daging ayam dia memang tebal ok 🙂 Thats why kalau set doubel bukan main mahal.. 
Ermmmm, memang sedap. Boleh repeat lagi nanti sementara ada.. 
So, overall bagi aku sedap & agak pedas. Tapi nak compare dengan Korean Burger, lagi pedas Korean Burger kot 🙂
P/S: errr actualy, burger Spicy Chicken McDeluxe ni memang dah lama ada, tapi McD dah upgrade kepada set Hot & Kickin Chicken, lebih kepada kepedasan dan ketebalan daging ayam compare dengan set Spicy Chicken McDeluxe yang sebelum nyer. Aku harap McD akan maintain kan set pedas ni sampai bila-bila :p
OK bai,
ASTraveler 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *