Review: Jumanji: Welcome to the Jungle

Assalam.

Harini aku nak review sikit pasal movie,

Jumanji: Welcome to the Jungle

Sebab semalam aku pegi tengok dengan member, best wooooo!

Korang dah tengok ke?
Kalau belum, wajib tengok ni. Sebab dari awal sampai akhir, memang best. Tak kering gusi la gelak, sampai keluar air mata aku ni! hahhaa 
Berbaloi dengan harga tiket RM15/pcs, selama hampir 2 jam.
Movie ni mengisahkan, 4 orang kawan ni termasuk dalam dunia game Jumanji. Dorang kena habiskan game tu sampai mission berjaya. Kalau tak, maybe tak dapat keluar dari game tu. 
Masa pengembaraan dorang berempat dalam game tu la yang paling best. Rugi kalau sape tak tengok lagi!
So, apepun aku bagi 10 bintang!
Ok bai :p
Adios,
ASTraveler 2018

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *