Restoran Makanan Cina Muslim Mohd Chan

Assalam,

Sape penah try makan dekat restoran Mohd Chan? Actualy banyak cawangan dia.

Aku try pun, sebab member asyik ajak je makan kat situ. Hahaha!

Mula-mula dulu aku tanya gak, “Sedap ker?”, “Apa yang sedap?” Sebab chinese style kan, aku tak berapa minat.

Tapi,…

Sejak 1st time try, sampai sekarang rasa nak singgah makan jer. Memang best. Makanan pun sedap-sedap.

Patutla ramai..!

1st cawangan Mohd Chan yang aku try, dekat Shah Alam. Kali kedua dekat Kelana Jaya.. Dan berkali-kali la juga repeat makan. Try-try menu yang ada. Rata-rata semua sedap!

Jom kita explore apa yang ada,

Rambang mata kan? Harga pun boleh tahan..
Minuman dia pulak, semua nampak sedap! 🙂
Haritu aku try dia punya Special Menu, 

Nasi Goreng Mohd Chan Seafood Special, RM15.90
Mai close-up.
Memang sedap OK 😀
Popia goreng dia pun sodap!
Kawan aku cakap, mee sup dia pun sedap. 
Overall memang sedap. 
Tapi, entry kali ni aku tak dapat nak review details. Lupa nak snap resit bagai. Nextime review lg lah!
So, kalau korang nak try boleh ke website diorang ni.. 
Memang superb!
Okbai,
ASTraveler 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *