Pulau Perhentian

Dalam dilema,

Pulau Perhentian, nak pergi ke tak, nak pergi ke tak? :((

Kawan fotografi racun aku dengan gambar-gambar orang tagged dekat facebook, group BBM. Adehh!

Pakej 3D2M, hujung minggu ni, RM265 exclud tiket bas, taman laut dengan apa entah satu lagi. Agak murah.

Pegi Jumaat malam, balik Isnin malam dari Terengganu.

Masalahnyer, kena apply cuti 2 hari untuk Isnin dan Selasa minggu depan. hurmmm~  Tang cuti ni payah sikit, boss banyak tanya pulak nak kemana, itu ini. Aiyakkkk! Tu la ruginya lau keje dengan orang jadi kuli ni hahahaha 😀

huhu!

Gambar diatas, cedok dari Google. Geram je tengok! huhu~

Keciwa,
AkuSeorangTraveler

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *