Pormtip Thai Again

Salam selasa!

Last october dah wei. Cepat masa berlalu..

>.<

Last weekend, aku terjah Restoran Pormtip Thai lagi. Kawan aku ajak, dia teringin sangat nak makan tomyam kat sana.

So aku pun on jer, sebab dah lama gak tak makan kat sana..

Makan kat pormtip ni, selalu pun takpe, sebab hampir semua menu diorang ni padu!

Paling syiok makan kat situ, tomyam dia. Fuh!

Dalam banyak-banyak restoran, kat sini paling kaww punya tomyam. Superb lah!

So malam tu, aku order,

1x Bihun Tomyam Small RM9.90
1x Green Curry Small RM10.90
1x Telur Dadar Special RM5.90
1x Air Kosong
1x Ais Lemon Tea RM3.50

Total semua termasuk GST/Service Charge RM37.80+- macamtu.

Mahal kan? haha! Tapi jangan risau, kuantiti dia memang banyak. Kalau tak kuat makan, satu mangkuk boleh share 2-3 orang sekali makan hihi

Mai close up,

Mengancam tak color tomyam dia? :p
Green Curry pun salah satu feveret aku. Sebab sedap woooo
Phewwww haha!
Telur dadar special pulak
Overall memang puas hati. Sesiaper yang belum pernah try lagi makan kat sini, kena pergi try ok. Memang sedap dan wajib rasa :p
Nak pegi, boleh Google Map alamat kat bawah ni
Pormtip Thai Restaurant

No. 83, Ground Floor, Jalan Dwitasik 1, Dataran Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000, Kuala Lumpur MY
Dibuka setiap hari, dari jam 11.30pg hingga 12mlm
Okbai,
ASTraveler 2017

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *