Pandan Cendol

Salam,

Ahad lepas, aku pegi Sungai Buloh sat. COD tab, nak jual. Tak pakai dah. COD dekat Exit Hospital Sungai Buloh. Exit number dia aku tak ingat bape :p

Then setel COD (Cash On Delivery), nak keluar dari parking tol tu aku ternampak Food Truck, Pandan Cendol.

Macam menarik tengok dari jauh. Ingatkan jual cendol jer. Rupanya macam-macam ader.. Aku pun singgah arr, kebetulan memang lalu situ..

Memang menarik!
Tadaaaa, dia punya menu
Jom tengok lagi ape ade kat situ..
Sampai berkerut kawan aku tengok dorang punya menu :p
Brother ni buatkan cendol pandan special 

Macam-macam ader atas lori ni.. So sape nak try, boleh contact nombor yang tertera kat bawah ni.. FB smua ada, search jer..

Eh, tak nampak lak FB dia apa.. Korang klik ni jelah Pandan Cendol 

Betul-betul dekat tepi tol

Dah beli bungkus blah.

Aku beli,
Pandan Cendol Special RM5
Rojak Mix RM10
Total RM15. Kenyang makan 2 orang.
Cer tengok sikit..
Cendol dia memang superb. Wajib cuba. Bawah sekali ada pulut yer.. Yang aku order ni cendol pandan special.
Kiter tengok dia punya rojak mix pulak….
Tu dia, memang MIX habis!
Dalam rojak ada mee, ada sotong, ada sambal haha. Sedap dan kenyang.. Berbaloi la beli Rojak Mix RM10 makan 2 orang..
So kalau nampak food truck hijau, Pandan Cendol.. Leh la korang singgah dan try. Berbaloi..
ASTraveler 2017

Leave a Comment