McCafe Mug

Salam hi!

Sejuk wei pagi ni, hujan.

A L H A M D U L I L L A H

…….

Last week aku pegi McDonald, saje nak lepak minum coffee. Tapi full owh, McD Seksyen7 Shah Alam. So, take away jelah nak minum punya pasal.

Time beli tu, ternampak diorang ada jual mug versi terhad.

1 Mug RM9.95

Lawa pulak aku tengok mug dia. So aku kirim kawan aku suruh belikan. Sebab, aku rasa macam bukan semua restoran McDonald available mug tu.. Mcd yang ada McCafe jerla agaknya..

Lawa sangat ke mug tu?

Meh tengok.

Kotak dia pun cantik. Sesuai jugak kalau nak bagi hadiah kat kengkawan. 
Lagi…
Lawa kan? Close up lagi…
Material mug adalah kaca. Tutup dia macam plastik silicon.
So pada siapa yang minat mug ni, korang boleh serbu McD dalam masa terdekat. Sebabnya, tak silap aku mug ni limited.
KBai!
ASTraveler 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *