Long-Term Planning

Assalam,

😀 Tengah happy ni!

Sebab, BFF aku nak balik sini. Sama-sama nak capai impian yang dah lama aku plan dengan dia dalam bidang fotografi ni.

Dah lebih kurang 5 tahun, kami dalam bidang ni. Tapi, kejap timbul, kejap tenggelam. Orang kata,

“Bukan mudah nak berjaya”

Betul tak?

So, kali ni InshaAllah kami nak plan betul-betul. Moga apa yang dihajat selama ni, berjaya hendaknya. Amin 😀

Ok tu jela, nak bagitahu.

Sebelum korang blah, jemput-jemputla singgah page fotografi kami ni.

Julfy Photography

Major dalam wedding untuk buat masa ni 😀

Thanks,
AkuSeorangTraveler

Leave a Comment