Long-Term Planning

Assalam,

๐Ÿ˜€ Tengah happy ni!

Sebab, BFF aku nak balik sini. Sama-sama nak capai impian yang dah lama aku plan dengan dia dalam bidang fotografi ni.

Dah lebih kurang 5 tahun, kami dalam bidang ni. Tapi, kejap timbul, kejap tenggelam. Orang kata,

“Bukan mudah nak berjaya”

Betul tak?

So, kali ni InshaAllah kami nak plan betul-betul. Moga apa yang dihajat selama ni, berjaya hendaknya. Amin ๐Ÿ˜€

Ok tu jela, nak bagitahu.

Sebelum korang blah, jemput-jemputla singgah page fotografi kami ni.

Julfy Photography

Major dalam wedding untuk buat masa ni ๐Ÿ˜€

Thanks,
AkuSeorangTraveler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *