Keputusan Give Away by ASTraveler – 6 Jan 2017- 6 Feb 2017

Salam,
Pertama-tama sekali, aku nak ucapkan TQ pada semua yang sudi join. Syarat dia simple jer. Follow blog aku. tag 3 orang rakan dan…
POST entry ni. Senang je kan?
Pada yang tak ikut 3 syarat ni, walau nombor dia terkena… Hadiah tak dapat. Sebab tak ikut syarat :p
Pemilihan, aku ikut rasa hati jer. Tak tahu pun blog mana, main pilih-pilih nombor jer. Simple, sebab aku pun agak busy sekarang. Tak sempat nak tengok-tengok sangat :p
Ok, jom kiter tengok saper pemenang-pemenangnyer! 😀
5, 12, 23, (Topup RM10) 
7, 16, 28 (Topup RM5)
Tahniah!
So, blog yang telah aku senaraikan tu.. Boleh dah tuntut hadiah. Cara nak tuntut, WhatsApp ke +6013-2200122, hantar details-details berikut,
Nama:
Nama Blog:
No Fon:
Tuntutan sehingga ahad ni(11/2/2017)  Pada siapa takde buat sebarang tuntutan hadiah akan terbakor! (burn) haha!
Nanti next GA kiter buat lagi ek? 🙂 Maaf kalau result GA kali ni lambat sikit!
OkBai,
ASTraveler

Leave a Comment