Give Away by ASTraveler – 6 Jan 2017- 6 Feb 2017

Salam, hi all.

Sempena tahun baru 2017 ni, aku teringin lagi nak buat GiveAway. Saje nak tambah lagi kenalan…


Macam tahun lepas aku bagi buku Travel & tabung.


“Pstttt, ada satu tabung aku pos pecah sampai kat tuan nyer.. Tapi sampai sekarang aku belum post lagi. Sebab aku hilang nombor dia. Tabungnya ada lagi. Aku harap dia bacala post aku ni. Dan try contact aku balik huhu..”


Ok kita sambung ceriter… GA kali ni aku nak bagi hadiah yang aku rasa semua orang pakai.


1. 3x Topup RM10 untuk 3 pemenang
2. 3x Topup RM5 untuk 3 pemenang

So total yang akan aku pilih adalah 6 orang. Syarat kali ni, simple jer..

Korang kena ikut 3 syarat kat bawah ni,


1. Follow blog ASTraveler

2. Tag 3 orang kawan
3. Post entry bertajuk “Give Away by ASTraveler – 6 Jan 2017- 6 Feb 2017” dekat blog korang dan copy sekali Logo kat bawah ni beserta backlink post ini.




Done!


So, apa lagi. Jom arr join! Ajak kengkawan sekali ek! :p TQVM


Senarai Peserta:


1. http://min-mi.blogspot.my/2017/01/622016-give-away-by-astraveler-6-jan.html

2. http://cikdylah.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
3. https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
4. http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
5. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
6. http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
7. http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
8. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
9. http://hati-dan-bicaranya.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
10. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
11. http://deariescouple.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
12. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
13. http://edrinazulkafli.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
14. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
15. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
16. http://www.adianiez.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
17. http://messarah.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
18. http://www.syahidahfadilah.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
19. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
20. http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
21. http://www.syuhadasalleh.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
22. https://unnianje.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
23. http://www.jun-zie.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
24. http://nrzr-chryblsm.blogspot.my/2017/01/giveaway-by-astraveler-6-jan-2017-6-feb.html
25. http://theieraziera.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
26. http://at-tarmizi.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
27. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
28. http://www.sayidahnapisah.com/2017/02/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html
29. http://kanvaskehidupanku.blogspot.my/2017/02/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

P/S: Dah join tu, jangan lupa komen dan paste link post korang dekat bawah ni ek.. Pemenang akan di pilih secara random, di area komen kat bawah ni 😀


Selesai,

ASTraveler

Leave a Comment