Gem Five Permanently Closed

Salam semua!

Pernah dengar Gemfive atau dah pernah shopping online dengan Gemfive?

Aku adalah salah seorang regular customer dekat Gemfive ni. Banyakali dah beli barang dekat sini. Memang puas hati. Selalu buat diskaun giler-giler. 
Last 2 months, aku nak intai-intai la promo Merdeka etc. Try buka aps dia dalam phone, tapi tak keluar apa-apa bila klik. Pelik juga.
Maybe aku tak update kot. Then try update dekat Google Play, tapi takde pulak button update dekat situ. 
Maybe dorang tukar website?
Try search dekat Google Search, pun tak jumpa. Cuba open link website GemFive…..

Huhu sedih betul. Try search dekat fb pun dah takde.

Reason?

Sampai sekarang aku tak tau pasal ape. Dengar-dengar dorang dah tak boleh nak run, sebab atas sebab-sebab tertentu..

Dah tak boleh la nak shopping kat GemFive lagi lepas ni. Hope, akan datang ada lagi portal shopping online macam GemFive..

ASTraveler 2017

Leave a Comment