Doodle Planner 2019 Giveaway

Assalam.

Dah lama rasanya aku tak buat GA untuk geng-geng blogger. So harini aku nak buat GA yang antara hadiahnya adalah sebuah Doodle Planner yang berharga RM54.90

Mahal tau!

Tak terlambat lagi rasanya nak bagi korang planner ni kan?

Exclusive untuk korang yang rajin singgah baca blog, atau yang baru nak berblog kita eratkan silaturrahim antara sesama blogger

SYIOK!

Meh kita kasi close up sikit Doodle Planner yang aku nak hadiahkan ni

Cun tak?

Kalau cun, jom join.

Syarat dia mudah jer,

1) Like page Lubuk Buku Malaysia (Penaja Hadiah Utama)
2) Like page Aku Seorang Traveller
3) Follow blog ASTraveller
4) Follow FB Julia Tarmidi
5) Tag seorang rakan blogger, suruh dia join skali :p

6) Macam biasa, copy salah satu gambar planner diatas dan backlink post ni balik dekat entry korang yang bertajuk, Doodle Planner 2019 Giveaway

7) Dah siap, jangan lupa copy link entry korang kat ruangan komen.

Nanti aku update nama peserta ye 😀

Hadiah Utama

1x Doodle Planner
4x Hadiah Saguhati

GOOD LUCK!

Masa: 11 – 28 February 2019

Peserta

1) Mek Yuni
2) Syafiqa Hatta
3) Syadiya Khairul
4) Ombak Bergigi
5) Fatina
6) yeaslmn
7) iam.fuzi
8) Adda Comel
9) Sis Nana
10) mamapp
11) Shahida Dzulkafli
12) azlan
13) nadia md radzi
14) Hani Fadlina Abd Rahman
15) Sheila Adziz
16) Syah Banu
17) Mrs Pip
18) Balqis Saidi
19) Fatin Diana
20) Shikin Razali
21) Aina Shahrizal
22) Umie Balqis Batrisyia
23) ejulz
24) S.K
25) anisahafifah
26) Miss Mulan
27) Radhia Razali
28) Abam Kie
29) Musfirahzn
30) Aini
31) Cik Puan Rrai
32) Iza Fiza
33) Ika.S

TAMAT!

Keputusan GA iin akan saya umumkan hari isnin depan, bersamaan dengan 4 Mac 2019. Stay tuned!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *