Daniel Wellington, Apa Specialnyer?

Assalam,

Daniel Wellington, DW. Jam ter”hot” dekat pasaran sekarang. Replika dia pun, ramai orang cari. Tengok dekat skrinshot bawah ni dahlaa, ramai yang carik!

Harga original DW, sekitar RM500+- keatas. Boleh tahan mahal. Kalau replika, harga antara RM35 hingga RM110.

Aku salah seorang peminat jam DW ni. Bagi aku, design dia simple tapi sangat smart. Kalau dapat sebijik ni best.

Cuci mata dekat insta, terbeli sebijik. Tapi yang replika laaa..Harga RM90 free pos.

Dah sampai jam nyer semalam, memang cun. Tapi sayang DW yang aku terbeli tu, design nyer (ada jarum saat kecik tu) DW original tak buat. Lagipun saiz besar sangat bagi tangan aku yang kecik ni. Mungkin DW saiz ladies la lagi sesuai kot. So, aku niat nak bagi adik aku yang lelaki. Kebetulan besday dia jatuh nextweek!

So aku kena intai lain la ni.. InshaAllah 😀

So, apa pendapat korang tentang jam DW ni?

Okbai,
AkuSeorangTraveler

Leave a Comment