Month: February 2017

Bukit Gasing

Assalam. Last weekend aku dengan 2 orang kawan redah Bukit Gasing. Memang tak pernah jejak bukit ni, walaupun tak sampai setengah jam dah sampai kalau bertolak dari rumah. Nak panaskan badan, exercise untuk bakar lemak berlebihan memang sesuaila kesini. Ramai orang pulak tu. Aku pegi semalam, jam 9 pagi naik, turun dalam jam 12tengahari. Main …

Bukit Gasing Read More »

Keputusan Give Away by ASTraveler – 6 Jan 2017- 6 Feb 2017

Salam, Pertama-tama sekali, aku nak ucapkan TQ pada semua yang sudi join. Syarat dia simple jer. Follow blog aku. tag 3 orang rakan dan… POST entry ni. Senang je kan? Pada yang tak ikut 3 syarat ni, walau nombor dia terkena… Hadiah tak dapat. Sebab tak ikut syarat :p Pemilihan, aku ikut rasa hati jer. …

Keputusan Give Away by ASTraveler – 6 Jan 2017- 6 Feb 2017 Read More »