Month: August 2016

Keputusan Final GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua!

Assalan semua. Maaf lambat sangat kluarkan keputusan. Janji 21hb. Tapi disebabkan tak cukup masa, busy dengan kerja. Tertunda… So malam ni sebelum tido, nak umum keputusan lah. hehe. Mesti ramai yang tertunggu-tunggu kan? Keputusan memang dah ada dalam tangan. Nombor-nombor ni semua bff aku yang pilih. Dia tak tau pun saper yang dia pilih, ikut …

Keputusan Final GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua! Read More ยป

Keputusan GA

Salam semua, Maaf tak sempat nak update blog weekend semalam sebab outstation. Sabtu ke Gemas then semalam ada dekat Seremban. Ni pun update guna fon jer. ๐Ÿ™‚ So harini inshaAllah result GA akan diumumkan. Sape 5 pemenang bertuah ni agaknye ek hihi. Ok bai,AkuSeorangTraveler

Menang GA Dari SpendaLusuh

Salam, Sebelum ni, saje jer join GA yang dianjurkan dari sahabat blog kiter SpendaLusuh. Dah dinamakan rezeki, tetiba aku dapat komen dari SpendaLusuh, haha. Tak sangka pulak. Walaupun menang saguhati je, ada jugakkan rezeki tu ๐Ÿ™‚ Apepun TQ pada SpendaLusuh ๐Ÿ™‚ P/S: Jangan lupa join GA aku yang hampir tamat pada 20/08/2016 ni ๐Ÿ˜€ Bai,AkuSeorangTraveler

SALE! Buku Travelog Sempena Merdeka

Assalam,Kali ni aku nak buat SALE buku-buku travelog terpilih. Just RM22 jer sebuah. Kalau beli lebih dari 2 buah buku, jadi RM20 sebuah ๐Ÿ™‚ Antara buku-buku travelog yang ada dalam senarai, 1. Kompilasi Travelog 7 Benua2. Namastee India3. Travelog Mr. Traveller: Untold Stories (MY TRAVELOG)4. Travelog Mr. Backpacker: Merentas Amerika5. Travelog ET: Kembara Afghanistan6. Musafir Duniawi7. Krabi: …

SALE! Buku Travelog Sempena Merdeka Read More ยป

Otak Otak

Salam semua, Semalam lepak jumpa kawan dekat Shah Alam, jalan-jalan cari makan jugak untuk #dinner malam semalam. #Lapar So singgah satu Restoran. Ada jugak penjual yang selit jual otak-otak sambil orang kata, sementara menunggu makanan sampai.Nah, diletakkannyer atas meja. Sape tak terliurkan :p #kreatif betul dalam bisnes. At least, makan jugak walau satu kan? Dah …

Otak Otak Read More ยป