Month: July 2016

Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua OTW!

Assalam, ahaa……! Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua OTW! Esok atau isnin sampai bukunyer. Buku ni akan aku bagi pada para pemenang GiveAway nanti! Penyertaan masih dibuka.. Hadiah agak menarik, rugi kalau korang tak join.. kekee Bila dah join GA ni, jangan excited sangat sampai tak ikut syarat-syarat yang aku berikan. Kalau 1 jer tak …

Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua OTW! Read More »

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

Assalam, Since aku berblog, perati je sekarang makin ramai yang rajin buat GA. Disebabkan tak pernah buat, so, aku pun macam berminat lak nak buat. ahaha. Sambil berblog, sambil tambah-tambah kawan dalam blog. 🙂 Seronok kan?  Saper yang nak buku travelog free (baru yer), jom join GA ni. Ajak kengkawan! Aku punye GA ni simpler jer. …

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler Read More »