Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua OTW!

Assalam, ahaa……! Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua OTW! Esok atau isnin sampai bukunyer. Buku ni akan aku bagi pada para pemenang GiveAway nanti! Penyertaan masih dibuka.. Hadiah agak menarik, rugi kalau korang tak join.. kekee Bila dah join GA ni, jangan excited sangat sampai tak ikut syarat-syarat yang aku berikan. Kalau 1 jer tak …

Read moreTravelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua OTW!

Ramen Samyang

Assalam, Korang pernah makan #samyang? Yang pedas giler kater mereka… Memang pedas pun. Sebelum ni pernah try sekali, yang dalam cup punyer. Malam tadi, kawan aku pegi beli pulak yang sebungkus (ada 5 paket tu). Woooo.. RM25+ sebungkus. Mahal kan? Kalau magie tu, RM5+ jer sebungkus, jauh beza harga dia. Maybe sebab #samyang ni made …

Read moreRamen Samyang

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

Assalam, Since aku berblog, perati je sekarang makin ramai yang rajin buat GA. Disebabkan tak pernah buat, so, aku pun macam berminat lak nak buat. ahaha. Sambil berblog, sambil tambah-tambah kawan dalam blog. 🙂 Seronok kan?  Saper yang nak buku travelog free (baru yer), jom join GA ni. Ajak kengkawan! Aku punye GA ni simpler jer. …

Read moreTravelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler