Month: December 2015

Bye bye 2015!

Assalam, Hari ni last, tahun 2015. Nak tutup tirai dah. Tahun 2016 pulak datang! 🙂 Apa azam kiter untuk tahun baru ni? Apapun selamat tahun baru, selamat menempuh untuk permulaan tahun yang makin mencabar iaitu tahun 2016! Semoga kita semua dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan semoga kita lebih baik dari tahun sebelum ni. Menteri pesan …

Bye bye 2015! Read More »

Tambang Naik!

Assalam semua, Wahh rasa lama sangat tak jengah blog. Membusy kan diri dengan kerja, kerja partime lagi sambil travel. Tapi masih dalam Malaysia laaa. Tak keluar negara pun lagi. Tak pernah. One day, InshaAllah jika ada rezeki 🙂 Salam Disember pada semua, semoga akan datang kita lebih bermakna dan kena kerja lebih kuat lagi sebab…. …

Tambang Naik! Read More »