/ Tuesday, November 20, 2018

Avant Chocolate & Green View Garden

Hi.

Aku nak share lagi tempat menarik di Cameron Highlands, iaitu di

Avant Chocolate.

Kalau tak singgah sini, maybe agak rugi. Sebab banyak tempat menarik kat dalam tu kalau nak bergambar.

Siapa yang memang kaki gambar la :p

So aku post banyak sikit gambar dalam posting kali ni,

S E S I  M E R A C U N S S




Tempat menarik, coklat pun melambak huhu


Harga aku tak intai pulak, sure mahal kot. Tengok keadaan tempat pun macam exclusive :p

Aku tak jalan-jalan sangat, dalam Avant Chocolate ni. Sebab bukan nak borong chocolate pun. So aku terus masuk Green View Garden, sebelah Avant Choc jer.

Sebelum ke Garden dia, akan tempuh Cafe dulu.

Jom masuk Green View!


Ramai orang wooo. Semua kelaparan gamaknya. :p


Masuk situ jadi rambang mata. Tapi, harga makanan kat dalam tu, semua not bad. Mahal-mahal haha


Sementara tu, kengkawan tolong orderkan makanan. Berjanggut jugak tunggu

Tadaaa,


Thank you kengkawan!

Nah hasil tangkapan. Beli share-share je, almaklumlah nak bajet


Total semua, RM163.10


Nasib baik share huhu

Then lepas makan-makan, kitorang habiskan masa bergambar dalam garden dia. Memang lawa. Puas bergambar!

Dalam taman ni ada kedai souvenir

Banyak lagi gambar actually. Tapi tak larat nak masukkan dalam ni haha..

Kalau korang pegi sini, tak bergambar memang rugi. Serius cantik. Masuk taman ni tak kena bayar pun :)

FYI korang boleh tengok website rasmi diorang kat sini,



Adios,
ASTraveler 2018

1 comment:

Instagram

Followers