/ Monday, June 11, 2018

Double BBQ Beefacon

Assalam,

Hi.

Salam 26 Ramadhan 1439H pada semua. Sekejap jer masa berlalu kan?

huhu.

Err, korang pernah try Burger King? Burger King ni salah satu feveret aku, kalau bab burger. Sedap.

Then restoran ni best, hipster habis :D

So last weekend, aku berbuka kat luar try menu diorang yang baru agaknya. Dah lama tak pegi.

Set Double BBQ Beefacon.

Baru atau tak, aku tak bape sure sebenarnya. Tapi memang tak pernah try sebelum ni. So kali ni, aku try :D

Tadaaaa!
Kalau gambar dari website memang sangat menyelerakan. So kita tak bole percaya dengan gambar di website 100%. Apepun mesti kena try makan sendiri.

Banyakali terkena dah. Dalam gambar/iklan nampak helokkk. Tapi bila dah try, hampeh >.<

Kalau tak silap aku haritu, Set Double BBQ Beefacon, RM14.90. Set single dia dalam RM12.90. Kalau tak silap. Then harga lebih kurang, better double dari single kan? Almaklumla lapar time tu hhihi

So kita tengok sikit real punya gambar.


Whoopper tu kawan aku yang order :p

Dah banyakali makan dah set Whopper tu, memang sedap dan puas :D

Burger Double BBQ Beefacon ni pulak,


Nampak comel je walaupun double. Nasib baik aku order double, kalau single lagi kecik huhu

Jom close up pulak.


Tu dia, daging dia tebal jugak.


Tengok sikit kat dalam,


Gini je. Dalam gambar website/iklan, color dia macam lain skit kan? :p

Ok kita try makan pulak.


Bila dah makan tu, rasa burger ni memang sedap. Terasa daging bakar dia tu dan terasa la sos BBQ dia tu. Cuma tak pedas la. Kalau pedas maybe lagi sedap ni :D

Kalau nak compare dengan Whopper, lagi sedap daging BBQ ni. Bagi aku la.

Whopper pun sedap, so lagi sedapla BBQ ni nampak gayanya. haha! Cuma comel dari Whopper jela :) 

So, pada penggemar burger daging korang wajib try ni dekat Burger King. Sure nak lagi :D

Btw, lepak Burger King memang best kena dengan suasana dia, cuba tengok,


Hipster habis kan? :p

Adios,
ASTraveler 2018

2 comments:

  1. rasanta xpernah mkn lagi burger king...
    ke xtau last mkn bile..hehe

    ReplyDelete

Instagram

Followers