/ Tuesday, April 10, 2018

Smoky Grilled Beef at McDonalds

Fuh.

Lama giler rasanya tak update blog. Pagi ni barula terasa nak update.

Salam pagi semua! :D

Terliur tak tengok gambar ni?


Iklan TV jangan cakapla, menarik betul hahaha..

Korang dah try dua-dua ke?

Aku baru try satu. Smoky Grilled Beef, sebab bff aku suka beef so aku try beef dulu. Share kan!

Harga boleh tahan, 1 set RM14.90 mcmtu kalau tak silap. Lama dah sebenarnya makan, baru harini berpeluang nak review.

Cuba tengok gambar close up dorang ni, fuhhhhh...


Daging tebal, cheese meleleh katanya...

Jom kita tengok real, bila dah beli macamane rupa sebenar dia :>

Kotak dia menarik
Tak sabar nak bukak time tu :p

Tadaaaaaa,


Ermmm, tak macam dalam gambar kan? Macam Big Mac pun ade..

Lagi...

Macam ni jer?
Lagi lagi,


Ok jom try rasa.. Sedap ke tak?


Dah rasa.

.
..
...

Memang takde yang special. Sebijik rasa macam Big Mac. Baik korang makan Big Mac je. hahhaa

So memang ni la yang pertama dan yang terakhir aku makan :p

Tak sama langsung dengan gambar. Daging tak tebal, cheese takde la cair mair macam dalam iklan. Totaly memang sebijik rasa Big Mac. Cuma yang lainnya, ada la sikit rasa macam hangus-hangus. Maybe yang Smoky tu kot wkakakaa.

Hampa betul.

Kalau korang, tak tau la kot rasa sedap kan? Tryla nanti

Nextime maybe aku nak try Hot N' Crispy Chicken pulak. Manala tau sedap, berbeza dengan beef tu, kan kan? :D

Okla, tu je nak review.

Adios,
ASTraveler2018

3 comments:

  1. sama jugak rasa macam big mac ! yang chicken tu pun lagi la rase mc chicken. waaa. tertipu dengan iklan. mek pun nak up jugak entry ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak. chicken tu rasa mc chicken ye? nasib baik xbeli. igtkan rasa macam chicken mcduluxe tu huhu

      Delete
  2. nyam nyam laperrr jadinya pengen hehe

    ReplyDelete

Followers

Instagram

Tweet