/ Monday, February 5, 2018

Mee Rebus Pak Yusof Taman Medan

Salam.

Pernah pegi makan dekat gerai Mee Rebus Pak Yusof, Taman Medan PJ?

Aku ni dah berapa kali entah, pegi makan Mee Rebus Pak Yusof. Memang maveles!

Mee Rebus Pak Yusof Part I

Gerai dia ni simple jer, dekat pasar pagi Taman Medan. Ada beberapa meja je disediakan, sebab space tak besar.


Pak Yusof ni takde restoran ke?

Actualy ada, aku diberitahu Sabtu lepas restoran Pak Yusof ni dah close beberapa bulan yang lepas. 

Kuciwa aku. >.<

Baru nak try pegi makan sana, rupanya dah tutup huhu. So tinggal dekat pasar pagi jelah nampak gayanya.

Ape yang aku tau, Mee Rebus Pak Yusof memang tiptop! Dari dulu sampai sekarang rasa dia tetap sama jer :) Terbaik.

Apa kata kita close up lagi mee rebus yang superb ni,


Yang ni aku order, mee rebus biasa RM4.50 jer sepinggan. 

Gerai Pak Yusof ni, hanya menyediakan beberapa menu je. Tak banyak. Antaranya,

Mee Rebus Biasa RM4.50
Mee Rebus Daging RM5.50

Mee Kari Biasa RM4.50
Mee Kari Daging RM4.50


Murah kan? Tapi mee kari aku belum try. Rasanya, dulu mee kari takde. Next time boleh try.


Gerai Pak Yusof ni, ada dekat pasar pagi Taman Medan setiap hari ahad je. Space pun terhad. So kalau sape yang nak pegi, kena awal. Kalau lewat, penuh atau makan dekat tempat panas terik matahari :p

Tapi ada je yang sanggup berpanas semata nak makan mee rebus dia ni.. huhu

AKU PERNAH hahaha!

Atau korang boleh bungkus jerlah.


Space kecik je. So time kitorang pegi semalam nasib baik ada tempat redup nak makan :p

So untuk info lanjut korang boleh view page Mee Rebus Pak Yusoff Taman Medan

Adios,
ASTraveler 2018

16 comments:

  1. Replies
    1. nti tryla. ada dekat pasar pagi taman medan. setiap ahad :)

      Delete
  2. yaya singgah dan follow awk balik :). terima kasih lepak blog kita

    ReplyDelete
  3. Banyak juga eh tempat makan yg best kat Taman Medan nie...
    Mekaseh ye inform, boleh la sy gi try nanti (kalo rajin nak pegi pagi Ahad, ehehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ahad je dia ada.. wajib pegi tau. mmg sedap :)

      Delete
  4. wah menariknya..huhu..nyum2..selalu lalu je kat tmn medan tapi tak terfikir nak singgah makan. boleh try ni.

    ReplyDelete
  5. Terbaik...
    Singgah dan Follow...
    BTW banyak informasi...
    Keep it Up

    ReplyDelete
  6. Wah nampak menyelerakan.Sedap tp sayang blm bole makan mee..Kalau tak dah pegi ni.

    ReplyDelete

Instagram

Followers