/ Tuesday, February 27, 2018

Mee Goreng MZ Kelana

Salam semua!

Dah jarang-jarang aku update blog lately. Agak busy siapkan kerja Photography. Hampir setiap malam lepak luar wei, sebab nak siapkan kerja!

Tension dalam rumah tenet slow >.<

Malam tadi, sebelum lepak wat keje aku singgah MZ Kelana Restoran. Makan dia punya mee goreng.

CUMA AKU NAK BAGITAHU,

yang mee goreng dekat MZ Kelana Restoran ni adalah mee goreng yang paling sedap bagi aku dekat area Kelana Jaya setakat ni.

Harga tak mahal pun, RM6.90/sepinggan.

Kasi close up sikit!



Memang cukup rasala. Maybe, Chef dia masak mee tu sampai pecah minyak gamaknya haha.. 

Korang tak caya? Nanti malam ni pegi try la makan sepinggan. Sure tak cukup! :p

Tau ke mana restoran ni? Korang bole refer sini http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/mz-kelana-restoran.html

Oklah. Tu je pun aku nak bagitau kah!

Adios,
ASTraveler 2018

No comments:

Post a Comment

360° View

Virtual Tour Mount Kinabalu

Follow@Instagram