/ Wednesday, February 28, 2018

Crispy Herb Prawn - KFC

Assalam.

Malam tadi pegi KFC. Aku ingatkan masih ada lagi Ayam Telur Asin tu. Rupanya dah takde.

Bagusla takde, sebab aku memang taknak makan kot KFC Telur Asin tu. Sebab ade yang kata, rasa dia ada manis-manis sikit huhu..

Mungkin tak kena dengan tekak.

Pegi punya pegi semalam, rupanya dah ada menu baru.

Crispy Herb Prawn

Tengok gambar dekat board tu, memang macam menarik!

Tadaaaaa,


Menarik kan?

Presentation dia pun cam best lak, guna plate ala-ala kayu gitu.

Jom order :p

Set yang aku order semalam, 3pcs Combo RM18.90

Dapat,

3 ketul ayam
3 ketul udang
1x Sarsi
1x Whipped Potato

Tadaaaaa,


Eh, mana plate kayu tu? Takde ke hahaha. Lainnya presentation dalam gambar dengan real order :p


Udang herba tu katanya, cuba tengok


Angkat sikit tengok besar mana, ade seperti dalam gambar tak? :p


Comel je. Takdela besar seperti dalam gambar. 

Crispy. Rangup tu ye. 

Herb Prawn. Kalau herba tu, tak tau tang mana rasa herb dia tu. Rasa macam udang biasa yang sebelum ni jer. Takde yang special untuk menu baru Crispy Herb Prawn ni. 

Cuma air dia jela lain, bukan Pepsi tapi Sarsi. Yang lain sama jer, cuma nama dia jela baru. huhu

Overall oklah. Macam kita biasa makan sebelum ni. 

Tu jer :p

Adios,
ASTraveler 2018

No comments:

Post a Comment

Followers

Instagram

Tweet