/ Monday, January 22, 2018

The Greatest Showman

The Greatest Showman.

Aku tak plan pun nak tengok movie ni. Cuma tahu dia punya pelakon utama jer, Hugh Jackman.

Then no choice untuk pilih masa nak claim Birthday Reward, The Greatest Showman jadi pilihan :p


Nasib baik movie ni tak menghampakan! Best.

Dari mula sampai habis, jalan cerita dia terbaik.


The Greatest Showman, mengisahkan perjalanan hidup seseorang yang berasal dari keluarga yang miskin kepada kehidupan Showman yang kaya-raya. Banyak pengajaran yang boleh kita ambil dalam movie ni. So, mesti tonton ok :D

Aku malas citer panjang-panjang :p

Adios,
ASTraveler 2018

2 comments:

360° View

Virtual Tour Mount Kinabalu

Follow@Instagram