/ Monday, January 8, 2018

Simple Menu Untuk Sarapan Atau Makan Malam

Salam :)

Hi!

Just nak share simple menu yang aku selalu buat untuk breakfast atau makan malam kalau dah malas sangat nak masak huhu

Tadaaaaa,


Nama dia aku tak tau. Sebab, aku cuma letak,

1. Salad
2. Tomato Cherry
3. Telur dadar yang dihancurkan (Scrambled eggs) + Lada hitam yang ditumbuk
4. Mayonese
5. Thousand Island dressing
6. Parsley Flake

Terpulang pada korang nak campurkan atau gaulkan dia macamne. :p

Yang lain makan mentah, telur je just hancurkan. Kenyang tau :D

BTW, korang bole tukarkan telur tu kepada ayam bakar blackpepper. 

Macamni,


Pun sedap tau. dan sangat kenyang!

Selamat mencuba!

Adios,
ASTraveler 2018

6 comments:

360° View

Virtual Tour Mount Kinabalu

Follow@Instagram