/ Monday, January 8, 2018

Review: Jumanji: Welcome to the Jungle

Assalam.

Harini aku nak review sikit pasal movie,

Jumanji: Welcome to the Jungle



Sebab semalam aku pegi tengok dengan member, best wooooo!


Korang dah tengok ke?

Kalau belum, wajib tengok ni. Sebab dari awal sampai akhir, memang best. Tak kering gusi la gelak, sampai keluar air mata aku ni! hahhaa 

Berbaloi dengan harga tiket RM15/pcs, selama hampir 2 jam.

Movie ni mengisahkan, 4 orang kawan ni termasuk dalam dunia game Jumanji. Dorang kena habiskan game tu sampai mission berjaya. Kalau tak, maybe tak dapat keluar dari game tu. 

Masa pengembaraan dorang berempat dalam game tu la yang paling best. Rugi kalau sape tak tengok lagi!

So, apepun aku bagi 10 bintang!

Ok bai :p

Adios,
ASTraveler 2018

6 comments:

  1. Kelantan xde wayang.haihhhhh
    Terpaksalah tunggu cite ni keluar kat astro first :(
    Btw sy peminat tegar the rock dr zaman dia wrestling lg.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coming soon. Ada di kelantan. Paragon cinema kalau xsilap ๐Ÿ˜Š

      Delete
  2. best gilaaaa. i watch for 3 tiimes hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa kan. Mmg best gila ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

      Delete

Blog Archive

Instagram

Followers