/ Thursday, January 25, 2018

Lejen Press

Assalam semua.

Just nak bagitau, sape memang ulat buku atau suka baca novel-novel indie..Korang boleh contact saya ya.. WhatsApp jer,

wasap.my/601114922333

atau korang bole like page https://www.facebook.com/LubukBukuMY/

atau follow ig https://www.instagram.com/lubukbuku_my/


Stock ada yang ready ada yang post out direct dari gudang! :D

Adios,
ASTraveler 2018

12 comments:

  1. tak pernah try baca tapi rasanya mesti best

    ReplyDelete
  2. simple cover tu buat saya tertarik.. cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku indie mmg biasa gini dia punya cover. nice kan :D

      Delete
  3. wah.. dulu memang rajin juga baca. tapi sekarang semakin busy... susahnya nak cari masa. salam ziarah dari hasifhamsyari.com . dah follow back semula. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. mmg membaca amik masa sikit. jrg jugak membaca. tp kdg boleh la spend sekejap untuk membaca.. TQ ziarah kembali :)

      Delete
  4. Menarik, buku dia mengingatkan saya kat buku fixi..

    ReplyDelete

Followers

Blog Archive

Instagram

Tweet