/ Tuesday, January 16, 2018

Ants Tribe

Salam semua!

Dah tengah bulan January 2018 dah harini. Kejap je masa berlalu huhu

Sebelum citer pasa Ants Tribe ni, aku nak tanya korang,

yang mana ada join GA aku lepas-lepas, dan belum tuntut hadiah, korang boleh tengok keputusan GA kat sini,

http://www.akuseorangtraveler.com/2018/01/keputusan-give-away-hadiah-misteri-dari.html

Kalau ikutkan dah CLOSED semalam. Tapi aku bagi peluang lagi untuk harini, pada sesaper yang belum tuntut hadiahnya :)

Done!..

Ants Tribe.
Korang pernah dengar tak?

Aku baru minggu ni tahu pasal Ants Tribe. Ants Tribe tu sandal terbaru keluaran Malaysia. Smart wei. Tadaaaa,


Smart tak? Sandal idaman ni. Selesa kalau pakai sandal macamni.

Sebelum ni, ada tengok seller dari Singapore jual. Harga pun dalam dollar. So, terbantut sikit nak beli sebab nilai duit kita murah. huhu

Tup tup, this week aku ternampak sponsored ads dari Ants Tribe ni dekat Instagram.

Terus aku review.

Yeay! Sandal yang ditunggu-tunggu! So aku dah beli satu, esok lusa sampai la tu.

Tak sabar :p

Banyak patern sandal comey-comey. So korang boleh view dekat sini

https://www.antstribe.com/my/

atau tengok fb dorg, https://www.facebook.com/MYAntstribe/

Mesti korang teruja tengok sandal-sandal dalam tu. Stokin pun ade..

Oklah, tu jer nak share, babai!

Adios,
ASTraveler 2018

No comments:

Post a Comment

360° View

Virtual Tour Mount Kinabalu

Blog Archive

Follow@Instagram