/ Wednesday, December 13, 2017

KFC Chizza

Salam hi!

Dah makan? Aku baru lepas, siap tapau makan bawak balik rumah. Al-maklumla rumah dekat dengan opis. Jalan kaki tak sampai 10 minit dah sampai rumah. huhu

Entah sampai bila la nanti aku stay kat rumah tu?

Err, back to the topic.

KFC Chizza!

Last weekend masa balik kampung, try Chizza ni.


Aku amik set, Chizza + Seketul ayam + Fries + Pepsi RM15.90. Satu lagi Colonel Burger set.

Tadaaaa,


Chizza punye kotak takde la besar mana, sedang-sedang.

Close up sikit.


Bila dah rasa tu, not bad la. Rasa dia sebijik macam Pizza Hut, cuma beza dia ayam je tanpa roti. :p

Nak kata rasa dia out terus, takdela. Ramai yang review kata out terus. Bagi aku, okla not bad. Lagi better la dari Sawadee tu. Out terus huhu. Cuma Chizza ni kalau take away maybe tak sedap, sebab dah sejuk. Makan panas-panas more better.

So overall, aku bagi 7/10 bintang.

Ok bai,
ASTraveler 2017

6 comments:

  1. KFC kat Bahau nih baru dibuka semula setelah renovation, nak try jugak lah nanti

    sawadee tu kfc jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sawadee pun KFC gak, keluar sebelum Chizza.. Chizza ok la skit dari Sawadee :D nti tryla chizza :)

      Delete
  2. belum try lg nmpk sedap tp dlm tv nmpk besar

    ReplyDelete
  3. kat tempat sha besar besar chizza dia haha. makan kat situ cheese boleh tarik tarik hehe

    ReplyDelete

Follow@Instagram