The New McD Fish & Fries

Thursday, November 23, 2017


Salam hi!

Harini aku nak share menu baru dari McDonald`s Malaysia.

Actualy secara tak sengaja aku tau menu terbaru ni, sebab nampak terpampang dekat board kaunter, Fish & Fries. Eh, baru ni kena try :p

Pada asalnya, nak try aiskrim terbaru. Tapi terbeli Fish & Fries.


Nampak macam menarik!


Tapi harga dia boleh tahan mahal. 1pc Fish & Fries RM12.95, kalau 2pc RM17.95. Aku try yg 2pc sebab share dengan kawan. 

Meh close up!

Sos tar tar,

Sos tartar kecik gila & sikit hahaha

Jom tengok macamane dalam dia :p

Tadaaaaa!


Macam pisang goreng pun ade :p


Setiap gigitan, ouchh memang sedap. Tapi.... tapi kan, mahal gila. Tak puas la makan semalam hahhaa..

1 set Regular RM18+ inc GST. Kalau set Large, mahal lagi sikit. Tapi cuma dia kasi set air je yang besar. Fries dia kecik dan sikit. :( 

Seriously, tak kenyang.

Apepun sedap. So korang try la. McD kata set ni limited time only. 

Adios,
ASTraveler 2017

10 comments

  1. bagusla x kenyang.. hehehe.. kena p makan nasi gak tu nampaknya.. wakakka

    ReplyDelete
  2. Wah nampak sedap lah. Nanti nk try lah.

    ReplyDelete
  3. sos putih dia tu masam kan ? hee~ tak pedas la wakkkk.. kite kena oder ayam goreng spicy jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah xpedas. masam.. hahaha.. ayam spicy jugak sedap.. takpun
      Spicy Chicken McDeluxe Hot & Kickin' Chicken ni pedas :D

      Delete
  4. this is kinda similar to fish and chips kt marry brown. but marry brown punye byk lg n for sure kenyang. i guess i'll try this one too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap mmg sedap. Tp tula sikit. Marybrown xpnah lg try. Payah nak jumpa haha

      Delete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.