Subway Malaysia Promo

Thursday, November 16, 2017

Salam hi!

Semalam aku singgah Subway.

Dah lama tak singgah makan sejak diorang naikkan harga, satu set lebih kurang dekat RM15+

Semalam singgah, tengok harga macam dah murah sikit. Ke aku yang terlepas pandang :p

Takpelah, straight to the point.

Sekarang Subway ada buat promo. Korang tunjuk je e-coupon masa nak bayar kat kaunter, terus dapat harga promo 1 set RM10.90 jer. Tapi bukan semua set, hanya untuk set-set terpilih sahaja.

Antaranya,








Korang boleh download e-coupon dia dekat sini,


Promo valid sampai 2 January 2018. Lambat lagi. So, pergila serbu :p

Kbai,
ASTraveler 2017

12 comments

  1. Salam singgah dan follow sini.
    Saya suka jgk subway ni..
    Tq share pasal promosi ni.☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. nti singgah tunjuk je e-coupon tuk harga promosi :)

      Delete
  2. Terima kasih sudi datang dapur saya. Saya pun follow sini ye. Jarang-jarang balik Malaya, jadi Subway tu antara pernah dengar dengan tidak jew, maklum banyak memerap dalam hutan he he hee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. oh duduk luar ye. seronoknye kan :D nanti kalau ada subway kat sana boleh la cuba !

      Delete
  3. Wow best ninada prom. Lamanx Mon subway

    ReplyDelete
  4. lame lagi tu kupon valid. mek ni tk pernah try subway. hihihih

    ReplyDelete
  5. Lama lagi tu boleh lah pergi nanti.. thanks sharing... 😊

    ReplyDelete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.