Sesi Berborak Bersama Scammer

Wednesday, November 15, 2017

Salam hi!

Pagi ni, aku nak selit sikit conversation aku dengan scammer dalam blog. Hahaha!

Hari-hari ada scammer WhatsApp. Kadang-kadang seronok jugak dapat main-mainkan dorang wakakaka!

Yang paling tak tahan tu, gigih dia Google Translate :p



Hahaha.. 

Sekarang memang melambak scammer. So, hati-hati jangan sampai terkena. Kalau korang kenakan dia takpela.

Layankan ajer :p

Kbai,
ASTraveler 2017

8 comments

  1. zman skg mmg banyak scammer..sy klu no pelik2 macam ni sy terus block atau x angkat call dorg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. mmg wat gitu. tp kdg2 saje nk layan :p

      Delete
  2. hahaha. boleh die translate tu..

    ReplyDelete
  3. HAHAHHAHA! Serius lawakk. Mmg jilaka ;p
    Skg mmg bersepah scammer mcm ni.
    nampak naw pakai google translate.hahaha

    Jemput join ;)
    https://mimintalk.blogspot.com/2017/11/blog-hop-giveaway-by-yasmin-aris_51.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha.. tula. scammer berlambak. bangsa sdri pun ramai tu.. hope jgn percaya la kalau ada benda tak logik tetiba hubungi kita..

      Delete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.