McCafe Mug

Tuesday, November 14, 2017

Salam hi!

Sejuk wei pagi ni, hujan.

A L H A M D U L I L L A H

.......

Last week aku pegi McDonald, saje nak lepak minum coffee. Tapi full owh, McD Seksyen7 Shah Alam. So, take away jelah nak minum punya pasal.

Time beli tu, ternampak diorang ada jual mug versi terhad.

1 Mug RM9.95

Lawa pulak aku tengok mug dia. So aku kirim kawan aku suruh belikan. Sebab, aku rasa macam bukan semua restoran McDonald available mug tu.. Mcd yang ada McCafe jerla agaknya..

Lawa sangat ke mug tu?

Meh tengok.


Kotak dia pun cantik. Sesuai jugak kalau nak bagi hadiah kat kengkawan. 

Lagi...


Lawa kan? Close up lagi...


Material mug adalah kaca. Tutup dia macam plastik silicon.


So pada siapa yang minat mug ni, korang boleh serbu McD dalam masa terdekat. Sebabnya, tak silap aku mug ni limited.

KBai!

ASTraveler 2017

8 comments

  1. Cantikkkk hehe org yg suka kumpul msti simpan je kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan. mcm sy pun xguna lg mug ni. mcm sayang hahaa

      Delete
  2. Menarik mug tu kalau Mrs. A pun mesti terjebak juga tu hehehe...

    ReplyDelete
  3. Tengok iklan McCafe, macam gempak je... Sedap sangat ke coffee tu...

    Kunjung balas kat sini dan follow juga blog nie...

    ReplyDelete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.