Keputusan GA TAK NAK SUNYI SEPI LAGI GIVEAWAY BY ASTRAVELER

Tuesday, November 21, 2017

Salam,

Pagi ni aku nak umumkan pemenang bagi GA http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Jenuh tapis, ramai jugak tak ikut syarat. huhu..

Anyway,

TAHNIAH!

1. Peserta No 7  *Topup RM10
2. Peserta No 66 *Topup RM10
3. Peserta No 45 *Topup RM10
4. Peserta No 15 *Topup RM5
5. Peserta No 3  *Topup RM5
6. Peserta No 26 *sebuah buku terpilih
7. Peserta No 58 *sebuah buku terpilih
8. Peserta No 52 *Hadiah saguhati
9. Peserta No 11 *Hadiah saguhati


No peserta, boleh rujuk sini http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Para pemenang boleh contact saya melalui WhatsApp sebelum 30hb November 2017. Kalau lepas dari tarikh ini, hadiah dikira burn :)

wasap.my/601114922333

P/S: Yg di highlight tu dah wasap tuntut hadiah. Satu lagi anda dijemput join GA baru saya, jom :p

Jumpa next GA!

Adios,
ASTraveler 2017

16 comments

  1. Salam kenal juga dri LiNa Pg..done follow sini jugak

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. xmenang takpe. nanti ada lg GA.. tunggu tau hihi

      Delete
  3. saya no 3, kira menang top-up rm 5 tu kan? yay =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    terpilih jugakk dalam ramai2 peserta..
    saya suka saya suka.. Heheheh

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah. jgn lupa wasap yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. jom join GA baru lak kalau rajin :p

      http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

      Delete
  6. Wahhh.. terima kasih sangat2. Alhamdulillah.. nanti saya ws yer =)

    ReplyDelete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.