/ Tuesday, November 21, 2017

Keputusan GA TAK NAK SUNYI SEPI LAGI GIVEAWAY BY ASTRAVELER

Salam,

Pagi ni aku nak umumkan pemenang bagi GA http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Jenuh tapis, ramai jugak tak ikut syarat. huhu..

Anyway,

TAHNIAH!

1. Peserta No 7  *Topup RM10
2. Peserta No 66 *Topup RM10
3. Peserta No 45 *Topup RM10
4. Peserta No 15 *Topup RM5
5. Peserta No 3  *Topup RM5
6. Peserta No 26 *sebuah buku terpilih
7. Peserta No 58 *sebuah buku terpilih
8. Peserta No 52 *Hadiah saguhati
9. Peserta No 11 *Hadiah saguhati


No peserta, boleh rujuk sini http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Para pemenang boleh contact saya melalui WhatsApp sebelum 30hb November 2017. Kalau lepas dari tarikh ini, hadiah dikira burn :)

wasap.my/601114922333

P/S: Yg di highlight tu dah wasap tuntut hadiah. Satu lagi anda dijemput join GA baru saya, jom :p

Jumpa next GA!

Adios,
ASTraveler 2017

16 comments:

  1. Salam kenal juga dri LiNa Pg..done follow sini jugak

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. xmenang takpe. nanti ada lg GA.. tunggu tau hihi

      Delete
  3. saya no 3, kira menang top-up rm 5 tu kan? yay =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    terpilih jugakk dalam ramai2 peserta..
    saya suka saya suka.. Heheheh

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah. jgn lupa wasap yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. jom join GA baru lak kalau rajin :p

      http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

      Delete
  6. Wahhh.. terima kasih sangat2. Alhamdulillah.. nanti saya ws yer =)

    ReplyDelete

Followers

Instagram

Tweet