/ Thursday, November 30, 2017

MZ Kelana Restoran

MZ Kelana Restoran MZ Kelana Restoran

Salam hi semua! Last bulan November dah harini. Esok dah masuk bulan last dalam tahun 2017 ni, cepatnya masa berlalu huhu So, Sem...

/ Wednesday, November 29, 2017

HyperGear WareHouse Sale

HyperGear WareHouse Sale HyperGear WareHouse Sale

Hai kengkawan. Sekarang, Hypergear ada buat jualan gudang. Yang mana kaki outdoor, memang sesuai pakai bag hypergear ni. Mostly bag nya...

/ Tuesday, November 28, 2017

Segmen: Bloglist Istimewa Cikgu Ayuinsyirah

Segmen: Bloglist Istimewa Cikgu Ayuinsyirah Segmen: Bloglist Istimewa Cikgu Ayuinsyirah

Segmen bloglist. Kali ni saja aku nak join, nak ramaikan kawan! Kalau korang nak join, boleh klik pada banner kat bawah ni, Comel ...

Marrybrown Malaysia

Marrybrown Malaysia Marrybrown Malaysia

Salam hi. Dah makan? Aku baru lepas, alhamdulillah :) Meh harini nak review MB pulak.. Marrybrown Malaysia Pernah try mak...

McCafe® Iced Latte (Medium) Promo Esok!

McCafe® Iced Latte (Medium) Promo Esok! McCafe® Iced Latte (Medium) Promo Esok!

Hi semua! Jangan lupa esok ada promo McCafe® Iced Latte (Medium) Reedem hanya valid pada jam 8pg hingga 10mlm. Klik pada gambar un...

/ Monday, November 27, 2017

Decathlon Malaysia

Decathlon Malaysia Decathlon Malaysia

Salam hi semua! Last weekend aku pegi terjah Decathlon Malaysia . Biasa tengok kengkawan je pegi, aku tak pernah jejak walau se...

Followers

Instagram

Tweet