TOMBIRUO: PENUNGGU RIMBA

Thursday, October 19, 2017


Semalam aku gi tengok citer ni.. Memang terbaik. Walaupun aku tak pernah baca novel Timboruo dari Ramlee Awang Murshid (RAM) ni, tetap aku nak bagi 5 bintang.


Aku malas nak ulas panjang-panjang. Cuma aku nak bagitau, WAJIB tonton ok! Kalau filem ni berjaya cecah filem box office, then ada lagi lepas tu sambungan filem Semangat Hutan, sure aku akan tengok lagi!

Syabas pada semua krew, RAM dan semua barisan pelakon. MANTAP!

ASTraveler 2017

6 comments

  1. Ini yang buat lagi tak sabar nak tengok nih!

    ReplyDelete
  2. Yes!!! Movie ni best sangat!! Siqah pengemar karya RAM. Sangat teruja tengok filem ni, dan lagi teruja bila lepas ni, Sunan pula akan muncul :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... haaa sunan pulak akan muncul tgk dkt page.. macam menarik jugak tu

      Delete
  3. Best. Memang tidak membosankan. Plot ceritanya cepat.

    ReplyDelete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.