Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Friday, October 20, 2017

Salam hi semua!

Dah lama rasanya tak buat GA. So kali ni aku nak open lagi GA untuk semua blogger yang sudi singgah..Nak memeriahkan lagi blog aku yang agak sunyi sepi sebab jarang update, sejak akhir-akhir ni... huhu

GA aku simple jer yer..

Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb saya. Klik button dibawah ni,
 
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.


6. Repost entri ini dan tinggalkan url post anda di ruangan komen kat bawah ni.

Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, Topup RM5 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang
2x Pemenang, Hadiah saguhati

Tarikh tutup: 20 November 2017

Good luck semua!

P/S: Yang mana sy dapat follow dekat fb, saya follow! :) Then yang mana yang sy tak invite, pun boleh join, sangat di alu-alu kan :D

ASTraveler 2017

Senarai peserta;

1. #JMBELOG
2. Mrs Velentine
3. At-Tarmizi
4. Shahida Dzulkafli
5. Zafirah Nazri
6. Nisha
7. farhanna jafri
8. Princess Serra
9. mizi jusoh
10. thezofiroh
11. Shahida Halim
12. Hazrina Halim
13. CikLa Shahril
14. syuhada salleh
15. Abam Kie
16. Nona Qiyah
17. Kin Naz
18. Puan Wawa
19. Nieyl
20. Hani Fadhlina Abdul Rahman
21. Kak Yong
22. ✿Cik Cappuccino Latte ✿
23. Aideal Fitri
24. Cik Ash
25. Umie Balqis Batrisyia
26. Aiman Salleh
27. Husna Izzati
28. Rodiah Amir
29. Mrs. A
30. Mia Liana
31. tarmizi
32. Syazwani Zunidan
33. nhanah huze
34. Noor Akma
35. Syah BaNu
36. Shafyqah Azry
37. NURUL AQIDAH AZAHAR
38. AL Official
39. Nuraini Munira J.
40. Adda Comel
41. galaksi viral
42. Izni Syafiqah
43. Fifi Fizah
44. Sheila Adziz
45. Amer Ridzuan
46. ombak bergigi
47. Izni Syafiqah
48. farhanah ezzaty
49. Siti Nurfauzani
50. kkai jongin
51. Miss Mulan
52. Anina Shyqin
53. Atiqah Hanapi
54. Liez Deariescouple
55. sayidah napisah
56. Efa Othman
57. Cikgu Iza
58. Salatul Zarida
59. Raydahpunye
60. Cik Tie
61. Cik Manggis
62. Faiq Najmi
63. Asyiqin
64. S.K.
65. Azieta Adam
66. Noor Najwa
67. Nur Musfirah
68. ayunie ramli
69. Iza Fiza
70. Malas letak
71. Cuya


Harini last open untuk join, inshaAllah esok resultnya ya! Terima kasih pada semua yang sudi join :D

170 comments

  1. join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tq :D goodluck. jadi orang pertama ya!

      Delete
  2. join http://msvelentine.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeer mmg dijemput pun :D tq sudi join hihi

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. +At-Tarmizi Blogwalking kat blog awak gak! Dah follow GFC #149

      https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html/

      Delete
  4. In Sha Allah will join later ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. jgn lupa ya.. tp tkpa masa panjang lg hihi

      Delete
  5. Sha joint..
    Terima kasih sebab jemput sha..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. nanti sha join tapi dah follow sini siap siap hehe

    ReplyDelete
  7. saya join yer http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, saya join yaaa :D

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih jemput, saya join ye GA ni :)

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  10. https://messarah.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    done join :)

    ReplyDelete
  11. Pokcik join.

    http://www.pokcikblogger.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  12. akak dah like, dah follow blog ni ..dah semua... cuma x sempat nak join GA.. GUd luck pd semua peserta..

    ReplyDelete
  13. Nanti abe kie join la sebelum akhir bln okt. Ok?

    ReplyDelete
  14. Joined :)
    http://thezofiroh.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  15. Join sini :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  16. Join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  17. Nanti sy update senarai... Skrg huna fon je. Tq sudi join smua

    ReplyDelete
  18. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html?m=1

    ReplyDelete
  19. syu join.

    http://www.syuhadasalleh.com/2017/10/21/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-astraveler/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq awk join. link awk salah ni hehe. nti copy lain balik yer :)

      Delete
  20. Assalamualaikum. Abam Kie pun join sama, OK?

    http://www.zukidin.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  21. Joined ! hehe..jangan sunyi2 lagi yooo
    http://nonasani.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  22. Kinah join
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  23. join

    http://www.vitaminwawa.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  24. Terima kasih jemput...

    saya join ya...
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  25. Saya join jugak ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  26. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  27. done publish entri
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  28. Saya join :)

    https://fitri1986.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  29. saya join

    https://cikash.blogspot.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk dpt tabung yg pecah tu ea... tabung gantian tu masih ada kt sy.. dah berabuk haha. contact sy ye. nk pos balik tabung tu.. wasap.my/601114922333 :)

      Delete
  30. salam kenal .. yeayyyy... sudah joinnnn

    https://umienurpu3.blogspot.sg/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  31. http://themaiman.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html
    saya join

    ReplyDelete
  32. Makin ramai join, inshaAllah saya tambah lagi hadiah hehee.

    ReplyDelete
  33. husna joined sis :) http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  34. saya Join ya
    https://rodiahamir.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  35. Hi! Mrs. A join ya...

    https://mrsablogstori.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  36. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  37. Saya join
    http://www.mizisempoi.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  38. Wani join (:

    http://www.syazwanizunidan.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    * Widget follower error . dah elok nanti wani follow blog kak jue ye . Terima kasih (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi wani. TQ sudi join.. aah widget follower mmg slalu error.. xtau kenape..:)

      Delete
  39. assalamualaikum,saya blogger baru,saya join eh

    http://hanahhuzairi.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  40. Join....

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  41. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  42. sha join :) http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  43. nak join jugak

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  44. http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  45. okey Myra join gak!

    https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  46. Terima kasih sudi invite. I'll join later. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, saya datang kembali dengan link entri. Hihihihi.

      http://sheayang.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

      Here we go. Yeeehaaa... ;)

      Delete
  47. join

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  48. GV join juga kak. hihi. :D

    https://galaksiviral.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  49. Saya join.https://iznisyafiqah.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum. sy join yer. :)

    https://fififizahresepi.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  51. salam kenal, akak join..
    http://www.sheilainspire.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  52. hi ucing singgah sini juga.ucing tidak join segmen yang ada hadiah.apa apa pun ucing follow blog ini.semoga berjaya.(^_^).

    ReplyDelete
  53. Amer join!!!!! http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  54. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  55. om join :)

    https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  56. HAna join yee ^_^

    http://hanazaty.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  57. haii!! dah join..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html?zx=6ab86281445b7ce6

    ReplyDelete
  58. join :)
    http://jomjoingafw.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  59. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  60. Join 😊
    http://aninashyqinlife.blogspot.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  61. tiqaa join :)

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  62. saya dah join
    http://deariescouple.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  63. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  64. join...

    http://www.efaothman.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  65. akak pun dah join ga unik ni

    https://ezaiza.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi.html

    ReplyDelete
  66. saya join GA nie
    http://salatulzarida.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  67. Okay joining this simple giveaway too. Bismillah

    http://nukilansamurai.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  68. Ciktie join

    http://colouroflifek.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html?m=1

    ReplyDelete
  69. Cik Manggis dah join.
    http://yangunguitumanggis.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway.html

    ReplyDelete
  70. Faiq Join

    http://najmi-faiq.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  71. join!

    https://asyiqin89.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  72. Assalamualaikum ..
    S.K. join. Semoga S.K. dimurahkan rezeki untuk menang GA kali ni. Ameen

    http://stnrsyfh.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  73. hye. tq tag saya. saya dah join ;) http://azietaqniza.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  74. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  75. Join
    http://mushyzaini.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ join. tp link awk ni mcm error. xdpt buka :)

      Delete
  76. mek join :)

    http://ajussix.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  77. done follow. sy join yer =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  78. saya join ya :)
    http://cikdylah.blogspot.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  79. bismillah..


    join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ awk sudi join. jgn lupa esok result! :D

      Delete
  80. Replies
    1. InshaAllah esok resultnya.. jgn lupa ya! :D

      Delete
  81. Segmen ni closed πŸ˜„πŸ˜„ tq semua. Tunggu result ya!

    ReplyDelete
  82. salam semua. result korang boleh tgk dkt sini

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/keputusan-ga-tak-nak-sunyi-sepi-lagi.html

    ReplyDelete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.