Spicy Sawadee Crunch

Monday, October 23, 2017

Korang dah try rasa KFC terbaru ni, Spicy Sawadee Crunch?

Tengok gambar dorang iklan, bukan main hahaha


Semalam aku dah try. Order yang 3 ketul punya tu.. Share dengan kawan.

Bila dah order tu, tengok rupa ayam pun kita dah tau macam tak sedap. Tak macam dalam gambar pun.. Kalau dalam gambar, nampak bukan main crunchy hhahaa..

Takpelah dalam hati aku, mungkin rupa dia je kot. Rasa dia sedap, mana la tau kan.

Tapi bila dah makan..

Adoi!

Buat rugi order jer. Memang seriously, tak sedap langsung. Perencah serbuk terlampau banyak. Tak garing pun.. Ayam macam basah-basah sikit. Muak. Dalam erti kata lain,

OUT!

So, pada yang teringin nak try tu. Aku rasa tak payahla pegi try. Tapi tak tau la lain tekak, lain dia punye selera.

Nak tau rasa dia, kenala try sendiri kan?

 Hahahaha

Overall , aku tak nak bagi satu pun bintang!

Okbai,
ASTRaveler 2017

4 comments

  1. Replies
    1. serius mmg tak sedap huhu. tp tryla sementara ada ni hehe

      Delete
  2. GV tgk ari tu pun kat outlet pun tak macam dalam pic di atas. Terus tukar beli snacker box. huhu. Cmner pun, done follow blog kak Julia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa.. rupa dia pun mcm xbest.. gelap je ayam dia uhuhu..TQ awak follow back!

      Delete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.