Satay Hut Untuk yang Ke Berapa Kali Entah

Tuesday, October 17, 2017

Salam,

Lepas berjalan sakan dari pagi sampai petang dekat Kuala Selangor. Tak serik lagi kitorang singgah makan malam dekat Satay Hut.

Nak makan satay jer katanya.

Meh la amik gambar sikit!


Dah banyakali sangat pegi, so aku order satay je dengan air. Satay 20 cucuk makan 2 orang tak habis. Boleh habis 10 cucuk jer.. Medium size, RM1.10/secucuk.. 

Puas hati.

So sape yang belum pernah try makan sini, wajib try ok! Google Maps jer Satay Hut, Tanjung Karang. Mesti jumpa!


Sajer letak gambar kat atas ni, just nak bagitau restoran ni sentiasa ramai orang!

Okbai,
ASTraveler 2017

2 comments

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.