Menu Terbaru Dekat GSC Cinema

Friday, October 20, 2017

Ahaks!

Salam..

Tadi aku bukak website GSC Cinema. Tetiba ternampak menu baru, burger tu boleh bawak masuk makan dalam tu.. Tapi bukan semua GSC valid yer.. Korang kena baca T&C Apply dia nanti..

Tapi kan, mula-mula tadi, mati-mati aku ingatkan Korean Burger dari McD. Rupanya bukan haha!


Haaa, menarik betul!

Nak tau lebih lanjut, korang tengok sini

VALUE MEAL AT THE BURGER OUTPOST

Ahhhh, jadi lapar pulakk :p

ASTraveler 2017

12 comments

  1. Replies
    1. kannn haha... macamane nk fokus tgk wayang, dah makanan mcmni :p

      Delete
  2. Seriously lapar lah pulak nampak burger gemuk tu..
    Kalau ada jual kat luar alangkah baiknya.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe hahhaaha. tp sebijik macam korean burger ni :p

      Delete
  3. kata orang sih, kebnayakn makan makanan siap saji seperti ini, bisa bikin cepat gemuk

    ReplyDelete
  4. Menarik betul siap ada burger. Nampak meliurkan burger Set A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kan? tp yg set ultraman tu, adoi hahaa.

      Delete
  5. dah ada burger ni yg best dr asik2 popcorn je kan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula. tp kan. lau ada burger ni, boleh fokus ke tgk movie hahaa

      Delete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.