GEOSTORM

Friday, October 20, 2017



Geostorm ni antara the best movie yang aku dah tonton. So sape yang belum tengok lagi movie ni, korang tengokla selagi masih ade dekat pawagam..

Movie ni masih lagi di kedudukan teratas dekat GSC Cinema, kedua Tombiruo.

Lepas tu jangan lupa tonton Tombiruo. Memang terbaik!

ASTraveler 2017

14 comments

  1. Geostorm mendahului Tombiruo, mesti lebih best ni..
    Rugi pulak kalau lepaskan peluang sementara ditayangkan di pawagam..

    ReplyDelete
  2. Pasal bencana alam ye. Takut laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bencana yang direka oleh manusia.. huhu.. dalam masa yang sama dorg boleh control bencana..

      Delete
  3. Kisah bencana alam rupanya... Mesti suspen habis.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tgkla timboruo. mmg best. bangga jugakla ada filem melayu mcmtu. makin maju!

      Delete
  5. GV suka filem bencana alam. My wishlist movie to watch. :D

    ReplyDelete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.