Food Court Tesco Kuala Selangor

Wednesday, October 11, 2017

Salam hai semua!

Lama giler tak layan blog. Maklum la payah nak buka dekat opis. Dah berabuk. huhu.. So harini, tryla jugak nak update, dari berabuk.

Last two month, aku ada job dekat Ijok. Balik dari job, aku pegi makan tengahari dekat Tesco, Kuala Selangor. Saje try. Sebab kalau pikir nak makan dekat mana, mesti tak tau nak makan dekat mana. So redah jela. Pegi Tesco Kuala Selangor. Dah alang-alang dekat (lebih kurang dalam 3km) dari hotel Malawati Ria Hotel, berhampiran Bukit Melawati tu..

So lunch kat sana jer..

Masuk Tesco,

*** Parking Free***

Food Court Tesco ni, memang senang. Kat luar tu je. Tak payah nak naik tingkat atas atau masuk dalam bangunan tu.. Memang betul-betul dekat laluan pintu masuk..


Kat situ, aku try stall Aneka thai. Order nasi goreng sea food. Member aku order Sizzling Mee.


Ape macam, nampak sedapkan? Banyak lak tu.. Harga not bad murah, tp aku tak ingat :p Meh kasi close up plak!


Rasa dia? Memang superb. Sedap! Macam mak yang masak :p

Member aku order sizzling. Pun not bad jugak. Macam rasa sedap kat tempat lain gakla. So takdela special mana.


Minum, order air kosong jer. 

Resit aku lupa snap. So tak dapat nak share berapa. Tapi tak lebih dari 15MYR, kalau tak silap..Agak murah la. So sape yang nak try, boleh singgah dekat stall Aneka Thai.

Pssssstt, tapi rasa menu lain aku tak sure la sedap ke tak..! Apepun nasi goreng Seafood dekat Aneka Thai tu superb. Masa nak balik PJ pun, aku singgah sekali lagi nak makan nasi goreng Seafood. Tapi sayang menu tu belum ada lagi time tu. Pakcik yang masak tu, tak datang lagi. Petang-petang sikit dalam jam 3pm ada la.. huhu..

Okla, tu jela aku nak share kali ni.

Bai,
ASTraveler 2017

2 comments

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.