ABC Special Seksyen 2, Shah Alam

Tuesday, October 24, 2017

Salam semua.

Korang pernah try ABC special dekat Seksyen 2, Shah Alam?

Dah lama ABC special ni popular dekat Seksyen 2 ni. Rasanya time study UiTM dulu tu pun memang dah ada ABC special ni.. Sampai sekarang masih ada..

Kira dapat sambutan la kan. Biasala foodcourt seksyen 2 tu, memang tempat lepak student untuk makan dsb.

Baru-baru ni, aku teringin lak nak makan ABC kat situ. Lama dah tak makan.

Tadaaaaa..

Perasa Coklat
Perasa Durian
Sebekas ABC harga dia RM4.50. So dua tu RM9. Not bad... Tapi tak macam yang aku pernah makan sebelum ni.. Yang aku makan sebelum ni lagi sedap. Maybe aku tersalah kedai. Tak ingat kedai yang mana haha

Actualy kat foodcourt ni, banyak kedai yang jual ABC special. So kalau korang pegi, pilih je yang mana satu. Rata-rata semua kedai, ramai orang beratur nak beli ABC.

Err, tau kan kat mana foodcourt Seksyen 2, Shah Alam ni? Kalau nak pegi UiTM, ikut gate utama, memang akan lalu foodcourt ni.. Sebelah dengan KFC seksyen 2, Shah Alam jer.. hihi

Cuma satu je aku tak bape suka dengan foodcourt ni, tahap kebersihan dia.. hahaa. Tahap kebersihan foodcourt tu, korang nilai la sendiri nanti huhu

OkBai,
ASTraveler 2017

8 comments

  1. macam sedap ja, nak2 lagi yang durian tu

    ReplyDelete
  2. adoi !! ni kite menaip komen ni tengah malam tapi bahang.. dapat sesuap dua ABC ni confirm sejuk jek badan.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaha.. Dkt mana masih bahang tu? Alhamdulillah kt pj mlm td sejuk jugak..

      Pekena ABC ni mmg best kalau tgh panas! Phewwww

      Delete
  3. Pernah pergi sana tapi tak makan pulak ABC special. Macam nak kena pergi lagi je. hihi. Panas2 ni kalau pekena ABC memang terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajib try. mmg sedap, lgpun skrg musim panas! lega dapat mkn ABC

      Delete
  4. Hihi...hakak mmg tak taulah mana foodcourt tu. Satunya sebab tak biasa area sana.

    Hakak suka je ABC ni JT tp yelah sejak sejak dah semakin senja ni kurang kurangkanlah kot makan manis

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela kak. ABC ni xbolela selalu makan. tinggi sangat gula ni hehe

      Delete

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.