Keputusan Give Away by ASTraveler - 6 Jan 2017- 6 Feb 2017

Wednesday, February 8, 2017


Salam,

Pertama-tama sekali, aku nak ucapkan TQ pada semua yang sudi join. Syarat dia simple jer. Follow blog aku. tag 3 orang rakan dan...

POST entry ni. Senang je kan?

Pada yang tak ikut 3 syarat ni, walau nombor dia terkena... Hadiah tak dapat. Sebab tak ikut syarat :p

Pemilihan, aku ikut rasa hati jer. Tak tahu pun blog mana, main pilih-pilih nombor jer. Simple, sebab aku pun agak busy sekarang. Tak sempat nak tengok-tengok sangat :p

Ok, jom kiter tengok saper pemenang-pemenangnyer! :D

5, 12, 23, (Topup RM10) 
7, 16, 28 (Topup RM5)

Tahniah!

So, blog yang telah aku senaraikan tu.. Boleh dah tuntut hadiah. Cara nak tuntut, WhatsApp ke +6013-2200122, hantar details-details berikut,

Nama:
Nama Blog:
No Fon:

Tuntutan sehingga ahad ni(11/2/2017)  Pada siapa takde buat sebarang tuntutan hadiah akan terbakor! (burn) haha!

Nanti next GA kiter buat lagi ek? :) Maaf kalau result GA kali ni lambat sikit!

OkBai,
ASTraveler

6 comments

Chit Chat

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.