Burger Bakar Abang Burn

Thursday, February 9, 2017

Assalam hai!

Sape pernah singgah makan dekat mana² cawangan Restoran Burger Bakar Abang Burn? Aku baru tadi berkesempatan singgah dekat cawangan Seksyen 7, Shah Alam.

Mula² lalu jer, takde plan nak kesitu. Tapi masa lalu tadi, tengok macam takde orang. So aku singgahla, sebab memang dari dulu rasa nak try. Tak tersinggah sebab kalau lalu je, mesti orang penuh. Tapi malam ni, lengang sikit. Ngeeee..

So, singgahlaaa...

Tadi dok order,

1. Beef Cheezy
2. Curly Fries
3. Teh O Ais
4. Air Kosong

Total semua tadi, RM22.50 termasuk GST. 


Tunggu tak lama pun. Cepat jugak servis dia. Memang tak sabor nak try ni.. selama ni dok tengok orang viral jer. Kali ni kiter try dengan tekak sendiri pulak. 

 Jeng jeng jeng!

Makanan udah sampai!

Tu dia kita kasi close up!

Phewwww. Beef Cheezy Burger. Nampak sedapkan? Ni kita kasi close up dia punya Curly Fries pulak! :p
 
Tu dia, Curly Fries dia. Mengancam! :p
 
Ni dia hidangan sekali air..

 
Teh O Ais. Beso bekasnyer..
Rupa cantik dah. Rasa, kita tak tahu lagi. So, ape lagi, jom makan! :D

Belahan demi belahan...
  
Ketebalan daging. Phewwww! Cheese bersepah..
 
Memang sedapla. Tak nyesal pun singgah tadi! :p Ni dia bukti sedap...
 
Licin!

So yang mana belum penah try, korang wajib try. BBAB (Burger Bakar Abang Burn) ni banyak cawangan dia. Korang bole tengok info diorang ni.

Burger Bakar Abang Burn

Alamat: PG 23, Jalan Plumbum U7/U, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor

Masa Operasi adalah 5 petang ke 12.30pagi

Twitter : @AbangBurn 

OkBai!
ASTraveler

Post a Comment

Latest Instagrams

© Aku Seorang Traveler. Design by Fearne.